Het zomerseizoen van de LEC is tot nu toe erg onvoorspelbaar en verrassend. Favorieten Fnatic en G2 Esports laten punten liggen terwijl underdogs Rogue en MAD Lions blijven winnen.
Volledig scherm
Het zomerseizoen van de LEC is tot nu toe erg onvoorspelbaar en verrassend. Favorieten Fnatic en G2 Esports laten punten liggen terwijl underdogs Rogue en MAD Lions blijven winnen. © Riot Games

Brutale underdogs aan kop in Europese League of Legends-competitie

LECNa speelrondes 4 en 5 is er nog geen enkel team dat duidelijk de leiding neemt in de Europese League of Legends-competitie (LEC). De vanzelfsprekende favorieten laten punten liggen en de underdogs nemen brutaal het voortouw.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.