Defusekids breekt ongeslagen reeks PSV Esports in Dutch League

Dutch LeagueDefusekids heeft voor flinke opschudding gezorgd in de Nederlandse League of Legends-competitie. Het team dat de afgelopen tijd juist lichtelijk kwakkelde versloeg gisteravond het tot dan toe ongeslagen PSV Esports. Onder andere dankzij deze winst haakt Defusekids weer aan bij de top.

PSV Esports oogde als een onverslaanbaar team en won tot gisteravond alle zeven wedstrijden die er tot nu toe waren gespeeld. Zij werden voorafgaand aan het seizoen samen met Defusekids gezien als favorieten voor de titel, maar Defusekids liet her en der wat steken vallen waardoor PSV uitgroeide tot topfavoriet.

Defusekids doorbrak met de winst op PSV niet alleen de ongeslagen reeks van de Eindhovenaren, maar ook hun eigen matige periode. Later op de avond won Defusekids ook nog van mCon esports, waarmee ze zich van een plaats in de play-offs hebben verzekerd. Ook PSV, Team THRLL en Dynasty zijn geplaatst.

mCon esports sneuvelt

Door het verlies tegen Defusekids sneuvelt mCon esports in het zicht van de haven. Ondanks een zeer sterk begin van het seizoen weet het team de play-offs niet te bereiken. De felbegeerde vierde plaats is toebedeeld aan Team THRLL, dat juist een zeer lastig begin van het seizoen kende. Na de laatste speelronde op 10 maart is de definitieve eindstand bekend en daarmee ook de play-offs.

Uitslagen Dutch League 3 maart

Defusekids - PSV Esports 1-0
Dynasty - Echo Zulu 1-0
Defusekids - mCon esports 1-0
Dynasty - Team THRLL 0-1

Defusekids versloeg het tot dan toe ongeslagen PSV Esports in de Dutch League met flinke overtuiging.
Volledig scherm
Defusekids versloeg het tot dan toe ongeslagen PSV Esports in de Dutch League met flinke overtuiging. © META