De Dutch League en de Belgian League lopen beide vertraging op door het coronavirus.
Volledig scherm
De Dutch League en de Belgian League lopen beide vertraging op door het coronavirus. © META

Dutch League alsnog verplaatst vanwege coronavirus

De tweede play-offwedstrijd tussen Dynasty en Team THRLL in de Dutch League is verplaatst naar 24 maart. De derde wedstrijd wordt daarom gespeeld op 26 maart en de winnaar hiervan neemt het op 30 maart in de finale op tegen het al geplaatste PSV Esports.

In navolging van de Belgian League is het play-offschema van de Dutch League aangepast vanwege van het coronavirus. De wedstrijd die voor gisteravond gepland stond tussen Dynasty en Team THRLL wordt verplaatst naar dinsdag 24 maart.

Dit is opmerkelijk, omdat er eerder deze week wel nog gewoon werd gespeeld in de Dutch League en de wedstrijden online plaatsvinden. Een specifieke reden naast het coronavirus wordt er door de organisatie niet gegeven. Het is daardoor onduidelijk of de competitie het risico loopt om verder uit te lopen.

PSV Esports al geplaatst voor de finale

De winnaar van Dynasty tegen Team THRLL neemt het op donderdag 26 maart op tegen Defusekids. Zij krijgen dan een tweede kans op een finaleplaats nadat ze eerder deze week hun eerste play-offwedstrijd verloren van PSV Esports.

De Eindhovenaren hebben zich eerder deze week als eerste team geplaatst voor de finale die, vanwege de aanpassingen in het schema, wordt gespeeld op dinsdag 31 maart.