Team THRLL wint op miraculeuze wijze van Dynasty in de halve finale van de Dutch League na een bizarre comeback.
Volledig scherm
Team THRLL wint op miraculeuze wijze van Dynasty in de halve finale van de Dutch League na een bizarre comeback. © META

Team THRLL in halve finale Dutch League na bizarre comeback

Dutch LeagueIn een spannende strijd heeft Team THRLL uiteindelijk Dynasty verslagen in de Dutch League. De allebeslissende derde game leek lange tijd de kant van Dynasty op te gaan, maar THRLL draaide dit helemaal om en neemt het nu donderdag in de halve finale op tegen Defusekids.

De eerste wedstrijd  tussen THRLL en Dynasty ging lange tijd gelijk op en THRLL nam op een gegeven moment zelfs de leiding, maar Dynasty bleef strijden. Na 35 minuten brak Dynasty met Baron Nashor op zak de basis van THRLL open en het daaropvolgende gevecht betekende direct het einde van de game. Zodoende moest Dynasty een van de overige twee wedstrijden winnen om door te gaan naar de halve finale.

Team THRLL gaf echter niet op en krabbelde in de tweede game weer op. Gedurende de hele wedstrijd was THRLL volledig in controle en was de voorsprong al snel te groot om nog te overbruggen voor Dynasty. Doordat THRLL de tweede game won, was er een derde wedstrijd nodig om te beslissen welk team naar de halve finale ging.

In die allebeslissende derde game had Dynasty een enorm comfortabele voorsprong en leek er niets meer mis te kunnen gaan. Na een gewonnen gevecht gingen zij dan ook vol voor de winst, maar Team THRLL wist dit nog te verdedigen. Vervolgens pakte THRLL direct door en walste het team over Dynasty heen. Zodoende neemt Team THRLL het donderdagavond op tegen Defusekids om te bepalen wie in de finale PSV Esports treft.