Defusekids en Team THRLL maken in een onderling duel uit wie het in de finale van de Dutch League op gaat nemen tegen PSV Esports.
Volledig scherm
Defusekids en Team THRLL maken in een onderling duel uit wie het in de finale van de Dutch League op gaat nemen tegen PSV Esports. © META

Wie treft PSV Esports in de finale van de Dutch League: Defusekids of Team THRLL?

Dutch LeagueVanavond nemen Defusekids en Team THRLL het tegen elkaar op in de Nederlandse League of Legends-competitie (Dutch League). De winnaar neemt het op 31 maart in de grote finale op tegen PSV Esports om de titel.

Team THRLL rekende dinsdagavond op ongekend spannende wijze af met Dynasty en plaatste zich zo voor deze halve eindstrijd met Defusekids. In de allebeslissende derde wedstrijd tegen Dynasty stond THRLL lang achter, maar wisten zij op miraculeuze wijze alsnog de overwinning uit het vuur te slepen.

Voor Defusekids is het de tweede kans om de finale te bereiken, nadat het in de eerste ronde van de play-offs verloor van PSV Esports. De Eindhovenaren gingen daardoor direct door naar de finale en Defusekids kreeg een twee kans. Die proberen zij vanavond te benutten door Team THRLL te verslaan en zodoende op 31 maart een herkansing tegen PSV te krijgen.

Volgens de kenners is Defusekids veruit de favoriet voor de confrontatie van vanavond, maar een enkeling gelooft in het veerkrachtige Team THRLL. Commentator Maurits ‘Chronicler’ Meeusen is momenteel de enige die zich aan die voorspelling durfde te wagen. Vanavond is vanaf 19.00 uur te zien of hij gelijk krijgt.