Mooie foto gemaakt? Stuur hem in!

FotoalbumSchiet u zomaar uit de losse pols fraaie plaatjes van uw huisdier, kinderen of familie, een feestelijke dag, een evenement, het weer of uw favoriete vakantiebestemming? Vier generaties op een rijtje of een mooi dorpsgezicht? Alle foto's van (amateur)fotografen zijn welkom! 

Het ED is altijd op zoek naar mooie foto's van onze lezers. Stuur uw foto in via onderstaande knop 'Voeg een foto toe' of bekijk de 'Galerij' met alle inzendingen.

Volledig scherm
Chinook helikopter op de Oirschotse Hei nabij Eindhoven (lezersfoto). © Joris van Boven
 1. Beste lezer: Wáárom? Een simpele vraag met vaak een moeilijk antwoord
  PREMIUM
  Column

  Beste lezer: Wáárom? Een simpele vraag met vaak een moeilijk antwoord

  Ik had met ze te doen, de patiënten van de failliete ziekenhuizen in Amsterdam en Lelystad. Ze kregen veel aandacht in de media. Ze spraken er schande van dat de regering niets deed. Ook medewerkers die soms al tientallen jaren werkten bij het Slotervaart of IJsselmeerziekenhuis deden bedroefd hun verhaal in kranten en op televisie. Vervolgens richtten de pijlen zich op het pijnlijke gestuntel van minister Bruins.
 2. Formule 1 naar Nederland? Het zal toch niet waar zijn
  PREMIUM
  Column

  Formule 1 naar Nederland? Het zal toch niet waar zijn

  ‘Formule 1 leeft nu eenmaal’, zegt prins Bernhard jr die zijn circuit van Zandvoort Formule 1-klaar wil maken. Dus moeten wij miljoenen gaan steken in een circuit, omdat Max Verstappen het zo leuk doet en graag voor eigen publiek wil rijden? Met afschuw heb ik het artikel gelezen dat vorige week in deze krant stond. Het zou een eer zijn voor Nederland, want de concurrentie voor een grand prix is moordend. Voorwaarde is wel dat de overheid meedoet!