ED
Volledig scherm
© ED

Vraag en aanbod: stuur uw zoekopdracht of aanbod naar het ED

EINDHOVEN - Op zoek naar dat speciale kopje, wilt u iets (gratis) aanbieden, heeft u iets verloren of juist gevonden? Stuur uw oproep via post of via mail naar de redactie.

12 reacties

 • C.P.M. van Gool-Noten

  2 weken geleden
  AFHALEN Grote ton met gekleurde houtenblokken Bij C. van Gool in Bladel (cfjvangool@hotmail.com) heeft een grote ton met gekleurde houten blokken klaar staan, welke liefhebber kan ik blij maken hiermee. Voor veel bouwplezier voor kinderen of kleinkinderen. Tevens een beige box met onderla voor speelgoed en een boxkleed erbij af te halen. Wie kan ik ermee blij maken.
 • piet Reniers

  4 weken geleden
  Piet Reniers(0616093136) is donderdagochtend zijn roodleren portemonnee met pasjes e.d. verloren bij de Shell pomp aan de Meerveldhovenseweg. Ik zou de vinder zeer dankbaar zijn als die zich meldt.
 • R. van der Zon

  1 maand geleden
  Wie kan ik blij maken met een tonnetje stearine? Het is grove poedervlokken stearine, die je heel goed kan gebruiken bij kaarsen maken. 10% toevoegen aan oud kaarsvet, verhoogt de kwaliteit van de kaarsen aanzienlijk. Tonnetje en stearine wegen samen zo'n 13 kg.
 • JPWM van Gorp

  2 maanden geleden
  Multifocale Bril Titanium LICHTGEWICHT Zondag 26 september uit tasje gevallen in Heeze rond middaguur . Ik wandelde rond middaguur op en rond trottoir van Martinuskerk Heeze via trottoir aan de kant van Kruidvat richting rotonde Renault garage richting Geldrop, Hoop oprecht op eerlijke vinder Marianne van Gorp gorpberg@gmail.com 0621527160
 • Anoniem

  5 maanden geleden
  Wie heeft er bladmuziek en doet daar niets mee. Ik wil er voor de kerst iets van knutselen. Het moeten er honderd worden vandaar de vroege vraag. Graag reacties per mail Lebbird@ @http://hotmail.com. Bedankt alvast Marjory M.van Geenen Geldrop 0614678797