Volledig scherm
Twee kinderen bekijken een kerstetalage. © Marco De Swart

Wij zoeken de mooiste kerstetalage van Nederland

VERKIEZINGDe pietjes en sinterklaasjes in de etalages maken plaats voor fonkelende lampjes en hulsttakken. Welke winkel verdient de titel 'mooiste kerstetalage van Nederland'? Nomineer hier jouw favoriet.

Het is een zo’n mooie traditie, die van de kerstetalages. In vele wereldsteden drukken mensen deze weken hun neus tegen de ramen voor de hoogstandjes van de internationale warenhuizen. Alleen daarvoor zou je al naar Londen, Parijs of New York gaan. Maar de Bijenkorf in Eindhoven kan er ook wat van en koestert een reputatie als het gaat om prachtige kerstvitrines.

Maar er valt meer te genieten. Talloze winkeliers in steden en dorpen zijn deze dagen creatief met spuitbussneeuw, glitters en andere versierselen. Je hebt de klassieke vitrines met ossen, ezels en kerststalletjes, maar soms ook heel creatieve of humoristische kunststukjes.

Wij zijn op zoek naar de verborgen juweeltjes. Stuur ons een foto van een mooie kerstetalage in Nederland en wie weet wordt deze geselecteerd voor de verkiezing van de mooiste kerstetalage van 2017.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement