Volledig scherm
Alessio Carlone © Orange Pictures

Alessio Carlone vindt na FC Eindhoven onderdak in België

Alessio Carlone (23) vervolgt zijn voetbalcarrière bij het ambitieuze Patro Eisden Maasmechelen, koploper op het vierde niveau in België. De aanvallende middenvelder liet eind januari zijn contract ontbinden bij FC Eindhoven.

Carlone was sinds zijn vertrek bij FC Eindhoven, waar hij in de eerste seizoenshelft amper in actie kwam, transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Bij Patro Eisden tekende de Belg met Italiaanse roots dinsdag een contract tot aan het einde van het huidige seizoen.

Carlone kende een ongelukkige periode bij FC Eindhoven. Al snel na zijn komst in 2017, na een prima seizoen bij FC Den Bosch, liep de rechtspoot een zware knieblessure op. In totaal kwam hij in anderhalf jaar tijd tot slechts twaalf competitieduels (één goal).

Steenrijk

Patro Eisden staat momenteel bovenaan in de tweede klasse amateurs, het vierde niveau in België. De ambitieuze club werd eind oktober overgenomen door de steenrijke Salar Azimi en sindsdien zijn de resultaten uitstekend. Eind januari pakte Patro Eisden de tweede periodetitel.