FC Eindhoven en Massop definitief uit elkaar

EINDHOVEN. FC Eindhoven en Milan Massop hebben overeenstemming bereikt over de ontbinding van het spelerscontract dat nog liep tot medio 2018. De club wil geen details delen over de beëindiging van het arbeidsconflict, dat al weken duurde.

"Nee, dat hebben we zo afgesproken. Maar beide partijen hebben vrede met de manier waarop het nu is opgelost", zei technisch manager Harm van Veldhoven.

Massop ambieerde bij FC Eindhoven een plek in het centrum, maar kon daar niet een-twee-drie op rekenen onder Ricardo Moniz. Aangezien Maxime Gunst weer helemaal fit is, waren de perspectieven bovendien nog minder rooskleurig geworden voor de verdediger die vorige zomer werd opgepikt bij De Graafschap.

Reden voor Massop om de afgelopen weken niet op de training te verschijnen bij FC Eindhoven. Hij kreeg toestemming van zijn werkgever om een stage bij Go Ahead Eagles af te werken, maar die proefperiode bij de eredivisionist leidde vooralsnog niet tot een contract. De linksbenige verdediger is nu echter vrij om te gaan en staan waar hij wilt. Naar verluidt hebben meerdere eerstedivisieclubs interesse in de verdediger.