Volledig scherm
Thomas Horsten in actie tijdens het duel met FC Oss. © Pro Shots / Marcel Bonte

FC Eindhoven hakt knoop door en heeft slecht nieuws voor drietal spelers

Thomas Horsten, Kyle De Silva en Doriano Kortstam hoeven niet te rekenen op een nieuwe aanbieding van FC Eindhoven. Het trio vertrekt deze zomer uit het Jan Louwers Stadion. 

Voor Tibeau Swinnen en Sebastiaan De Wilde was er goed nieuws. Het tweetal heeft te horen gekregen dat de club de contracten van Swinnen en De Wilde wil verlengen.

Het vijftal kreeg het nieuws over hun toekomst donderdagmiddag medegedeeld. Eerder kregen deze vijf spelers vanuit FC Eindhoven te horen dat er nog getwijfeld werd over een langere samenwerking. Nu, een kleine week na de laatste speelronde, is er dus duidelijkheid.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sam gelooft in ommekeer: ‘Ik weet zeker dat ik FC Eindhoven nog aan goals ga helpen’
    PREMIUM

    Sam gelooft in ommekeer: ‘Ik weet zeker dat ik FC Eindhoven nog aan goals ga helpen’

    Hij deed negentig minuten lang wat hij kon, maar een beloning in de vorm van een doelpunt bleef uit voor Elisha Sam (21). De boomlange Belg kreeg als centrumspits opnieuw het vertrouwen van zijn coach David Nascimento en dat wilde hij op zijn beurt graag terugbetalen. Er voltrok zich tegen Telstar echter een ander scenario voor Sam en zijn ploeggenoten. In plaats van aanvallen was het voor FC Eindhoven voornamelijk tegenhouden en hard werken geblazen: 1-2.