Joey Sleegers keerde deze zomer terug bij FC Eindhoven en kan vrijdag tegen FC Dordrecht zijn officiële rentree maken.
Volledig scherm
Joey Sleegers keerde deze zomer terug bij FC Eindhoven en kan vrijdag tegen FC Dordrecht zijn officiële rentree maken. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

FC Eindhoven herstelt blunder: Sleegers, Biemans en Zé Pedro zijn speelgerechtigd

FC Eindhoven beschikt vrijdagavond tegen FC Dordrecht over Bart Biemans, Joey Sleegers en Zé Pedro. Bij de competitiestart, vorige week tegen NEC (1-2 winst), waren de drie niet speelgerechtigd. Nu wel.

Dit meldt FC Eindhoven dinsdagmiddag via de officiële clubkanalen. Vrijdag kwam een uur voor het uitduel met NEC naar buiten dat Biemans, Sleegers en Zé Pedro niet in actie konden komen. Ondanks dat de nieuwelingen al een poos op de club rondliepen, waren de overschrijvingen nog niet helemaal geregeld.

“Dit hebben we als club niet goed gedaan”, blikt algemeen directeur Wim van den Broek terug op de clubsite. ,,We hebben dit geëvalueerd en afspraken gemaakt zodat dit in de toekomst niet meer kan plaatsvinden. De overschrijvingen zijn nu in orde en daar zijn we blij mee.”

Eerste thuisduel
Voor FC Eindhoven staat vrijdag het eerste thuisduel van de competitie op het programma. FC Dordrecht, dat in de eerste speelronde verloor van NAC Breda (0-2), komt op bezoek in het Jan Louwers Stadion.