Op zaterdag 6 november speelt Dragan Thijssens (47), vorig jaar getroffen door de ongeneeslijke spierziekte ALS, zijn laatste wedstrijd in het blauwwit van FCE. Een benefietwedstrijd voor zijn stichting tegen spierziektes.
Volledig scherm
PREMIUM
Op zaterdag 6 november speelt Dragan Thijssens (47), vorig jaar getroffen door de ongeneeslijke spierziekte ALS, zijn laatste wedstrijd in het blauwwit van FCE. Een benefietwedstrijd voor zijn stichting tegen spierziektes. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Laatste keer in FC Eindhoven-tenue voor ongeneeslijk zieke Dragan Thijssens: ‘Het zal emoties met zich meebrengen’

Dragan Thijssens verdedigde dertien jaar de kleuren van FC Eindhoven. Op zaterdag 6 november speelt de oud-voetballer, vorig jaar getroffen door de ongeneeslijke spierziekte ALS, zijn laatste wedstrijd in het blauwwit. Tevens een benefietduel voor zijn stichting tegen spierziektes.

  1. Ondanks ziekte ALS blijft Thijssens samen met Verbeek trainer bij Rood-Wit V
    TRAINERSCARROUSEL

    Ondanks ziekte ALS blijft Thijssens samen met Verbeek trainer bij Rood-Wit V

    Rood-Wit Veldhoven heeft het contract met het trainersduo Dragan Thijssens en Marc Verbeek met een jaar verlengd. Opmerkelijk omdat bij Thijssens afgelopen november ALS werd geconstateerd. Voorzitter René van de Ven: ,,We zijn erg tevreden over de manier waarop Marc en Dragan bezig zijn met onder meer de doorstroming van de jeugd. Dragan kan zelf het beste aangeven wanneer het problematisch gaat worden in verband met zijn ziekte.”