Volledig scherm
Eindhoven-speler Elton Kabangu (L) viert de goal met Eindhoven speler Mart Lieder (R). © Proshots

Lieder verrast door disciplinaire sanctie: 'Ben me van geen kwaad bewust'

Mart Lieder kan zich niet vinden in de disciplinaire schorsing die FC Eindhoven hem dinsdag oplegde. Dat laat de spits in een reactie weten aan het Eindhovens Dagblad.

FC Eindhoven laat de exacte reden van de schorsing vooralsnog in het midden, maar om misverstanden en roddel te voorkomen acht Lieder het belangrijk hier toch over uit te wijden. ,,Ik heb me maandag laten behandelen voor een blessure bij mijn eigen fysiotherapeut, dit in overleg met de medische staf van FC Eindhoven. Dit gebeurt vaker. Ik miste daardoor de training", vertelde de spits.

,,Uiteraard deed ik dat allemaal met als doel zo snel mogelijk weer fit te zijn. De hoofdtrainer (David Nascimento, red.) heeft het opgevat als dat ik hem gepasseerd heb in de communicatie en daarom heeft hij mij tot en met vrijdag geschorst. In mijn ogen een volkomen onterechte en misplaatste sanctie. Ik ben me van geen kwaad bewust."

,,Als je als trainer dingen anders wil, praat je erover en is het uit de wereld wat mij betreft. Dan ga je samen weer verder in het belang van FC Eindhoven. Maar de trainer is een andere mening toegedaan. Dat heb ik te accepteren."

Lieder sluit zaterdag weer aan bij de selectie van FC Eindhoven en wil vervolgens het seizoen goed afsluiten met de club.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement