Volledig scherm
Chiro N'Toko. © Kay In t Veen/Pro Shots

N’Toko tekent voor twee jaar bij Cambuur

EINDHOVEN. Na drie seizoenen FC Eindhoven vertrekt Chiró N'Toko transfervrij naar Cambuur. De verdediger tekent een tweejarig contract in Friesland.

Er is beweging genoeg rondom FC Eindhoven. Ook voor doelman Chiel Kramer, Ivo Rossen en Roald van Hout bestaat serieuze interesse. Jinty Caenepeel lijkt binnenkort naar Rusland of Engeland te vertrekken.

De 28-jarige N’Toko was een van de sterkhouders aan de Aalsterweg, maar wilde graag gebruikmaken van zijn transfervrije status. In totaal speelde hij 85 duels in het blauw-wit, waarin hij elf keer scoorde.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sam gelooft in ommekeer: ‘Ik weet zeker dat ik FC Eindhoven nog aan goals ga helpen’
    PREMIUM

    Sam gelooft in ommekeer: ‘Ik weet zeker dat ik FC Eindhoven nog aan goals ga helpen’

    Hij deed negentig minuten lang wat hij kon, maar een beloning in de vorm van een doelpunt bleef uit voor Elisha Sam (21). De boomlange Belg kreeg als centrumspits opnieuw het vertrouwen van zijn coach David Nascimento en dat wilde hij op zijn beurt graag terugbetalen. Er voltrok zich tegen Telstar echter een ander scenario voor Sam en zijn ploeggenoten. In plaats van aanvallen was het voor FC Eindhoven voornamelijk tegenhouden en hard werken geblazen: 1-2.