Technisch manager Marc Scheepers (r) overhandigt de prijs voor beste trainer van de eerste periode van het huidige seizoen aan Rob Penders, coach van FC Eindhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Technisch manager Marc Scheepers (r) overhandigt de prijs voor beste trainer van de eerste periode van het huidige seizoen aan Rob Penders, coach van FC Eindhoven. © Pro Shots / Johan Manders

Scheepers open over selectieplannen FC Eindhoven: ‘Een van de beste backs, en wij willen hem houden’

FC Eindhoven strijdt momenteel nog vol voor play-offvoetbal. Toch is de club op de achtergrond ook al druk bezig met volgend seizoen: de huidige spelersgroep telt elf aflopende (huur)contracten. In een open gesprek onthult technisch manager Marc Scheepers de selectieplannen zoals ze er nu liggen. Van de vier contracten met een verlengoptie is er recent maar één gelicht.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.