Trainer Ernie Brandts.
Volledig scherm
PREMIUM
Trainer Ernie Brandts. © Pro Shots / Thomas Bakker

Seizoensrapport | Technisch mismanagement bij FC Eindhoven, dat in een sportieve afgrond kelderde

EINDRAPPORTFC Eindhoven kelderde na de winterstop de sportieve afgrond in, mede door technisch mismanagement. De positiviteit van eind vorig jaar, toen de ploeg achtste stond, verdween snel naar de achtergrond.

 1. Derby leeft bij FC Eindhoven, dat voor halflege tribunes speelt tegen Helmond: ‘Zonde, maar we zijn niet afhankelijk’
  PREMIUM
  Voorbeschouwing

  Derby leeft bij FC Eindhoven, dat voor halflege tribunes speelt tegen Helmond: ‘Zonde, maar we zijn niet afhanke­lijk’

  De vrees voor een derby met een beperkt publiek wordt bewaarheid. Doodzonde, zo vindt ook hoofdtrainer Rob Penders in aanloop naar de clash tussen FC Eindhoven en Helmond Sport. ,,Maar het mag ons niet afleiden.” De burenruzie van maandag (aftrap 20.00 uur) leeft enorm aan de Aalsterweg. ,,Je merkt aan alles dat het een speciale wedstrijd is.”
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.