Volledig scherm
Cas Faber (geheel links). © Pro Shots

Weer een blessuregeval bij FC Eindhoven

De dunne selectie van FC Eindhoven schreeuwt om uitbreiding, maar met Cas Faber is er nu weer een speler weggevallen uit de selectie van trainer David Nascimento. 

Cas Faber, de zoon van voormalig FCE-trainer Ernest, viel maandag tijdens de training uit met een blessure die zich ernstig liet aanzien. Hij is doorverwezen naar het ziekenhuis waar hij dinsdag onderzocht zal worden.

Faber voetbalt op amateurbasis bij FC Eindhoven en kwam in eerste instantie in aanmerking voor het beloftenteam. In de voorbereiding mocht hij echter meedraaien met de eerste selectie. Hij kam ook in actie in enkele oefenwedstrijden van de blauw-witten.

Achenteh

Afgelopen week raakte FC Eindhoven ook al Rochdi Achenteh kwijt. De linksback liep een enkelbreuk op in een oefenduel en zal vermoedelijk minstens enkele maanden nodig hebben om te revalideren. 

FC Eindhoven moet voor 1 september nog vier spelers een contract aanbieden om aan het door de KNVB minimum-aantal van 16 contractspelers te komen. Twee weken eerder, op vrijdag 17 augustus, start het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.