Volledig scherm
Het Jan Louwers Stadion © Soccrates/BSR Agency

Wim van den Broek op poleposition voor algemeen directeurschap bij FC Eindhoven

Wim van den Broek wordt zo goed als zeker de nieuwe algemeen directeur van FC Eindhoven. De onderhandelingen bevinden zich in de afrondende fase en midweeks wordt witte rook verwacht.

Van den Broek en FC Eindhoven zijn nu zo’n drie à vier weken met elkaar in gesprek over de invulling van de belangrijke bestuursfunctie. Als alles naar verwachting verloopt, treedt de Eindhovenaar spoedig aan als opvolger van Marco Faber, die eind februari - amper een jaar na zijn aanstelling - de deur van het Jan Louwers Stadion achter zich dichttrok.

Van den Broek is geen onbekend gezicht aan de Aalsterweg. Hij heeft er veel relaties. Jarenlang was hij directeur van de Tegema Group, dat een paar jaar als sponsor aan FC Eindhoven verbonden was.

Scheepers

FC Eindhoven lijkt op korte termijn ook Marc Scheepers te gaan presenteren als (parttime) technisch manager. Verder dient de club voor het einde van de maand nog minimaal drie ‘onafhankelijke’ commissarissen aan te stellen. Dit laatste moet om te voldoen aan de kwaliteitseisen van de licentiecommissie van de KNVB.