1. Oproep: Wat is uw mooiste Max Verstappen-moment van 2018?

  Oproep: Wat is uw mooiste Max Verstappen-mo­ment van 2018?

  Formule 1-jaar 2018 kende voor Max Verstappen vele hoogtepunten. Elf podiumplaatsen en twee prachtzeges in Oostenrijk en Mexico. Maar wat was uw mooiste Max-moment van 2018? Bij welke Grand Prix zag u hem live in actie? Waar scoorde u een selfie met Max? Of een handtekening? Deel uw mooiste Max-moment in maximaal 150 woorden (evt. met foto) met ons via uwmaxmoment@ad.nl en wellicht haalt uw bijdrage op zaterdag 29 december de pagina’s van AD Sportwereld.
 1. Hamilton, Vettel én Alonso trakteren fans op ‘donuts’

  Hamilton, Vettel én Alonso trakteren fans op ‘donuts’

  Lewis Hamilton eindigde het seizoen waarin hij zijn vijfde wereldtitel in de Formule 1 veiligstelde in stijl met zijn elfde overwinning van het jaar. De Brit van Mercedes vierde na afloop van de Grote Prijs van Abu Dhabi zijn zege met nummer twee Sebastian Vettel van Ferrari en de afscheid nemende Fernando Alonso van McLaren. Het drietal trakteerde de fans op circuit Yas Marina op zogeheten ‘donuts’: met ronkende motor en rokende banden rondjes draaien om de as van hun auto.
 1. ‘Alonso was zo goed toen ik als jongetje naar races keek op tv’

  ‘Alonso was zo goed toen ik als jongetje naar races keek op tv’

  Max Verstappen vindt het jammer dat hij nooit echt heeft kunnen duelleren met Fernando Alonso in de Formule 1. Dat zei de Nederlander in Abu Dhabi, waar de Spaanse tweevoudig wereldkampioen na achttien jaar en meer dan 310 grandprixraces afscheid neemt van de koningsklasse. ,,Natuurlijk hebben we wel een aantal jaren samen gereden, maar ik heb tot mijn spijt nooit echt tegen hem gereden, omdat hij meestal in de achterhoede reed.’'