Publiek in de duinen vergaapt zich aan Max Verstappen tijdens de Jumbo Racedagen van 2019. De tekst op de boarding verwijst dan al naar de F1-race in 2020, die vanwege corona niet door zou gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Publiek in de duinen vergaapt zich aan Max Verstappen tijdens de Jumbo Racedagen van 2019. De tekst op de boarding verwijst dan al naar de F1-race in 2020, die vanwege corona niet door zou gaan. © ANP

100.000 man lijkt al uitgesloten in Zandvoort, de race zelf dus ook?

Vijf vragen en antwoordenVier medisch specialisten waren in deze krant ronduit somber gestemd: vergeet het maar met die uitpuilende sportzomer. Hoe zit het met de Formule 1-race in Zandvoort, is daar nog wel hoop voor? Vijf vragen en antwoorden.

 1. Teambaas Red Bull: ‘Goede keus van Max om Hamilton weer te laten passeren’

  Teambaas Red Bull: ‘Goede keus van Max om Hamilton weer te laten passeren’

  Teambaas Christian Horner van het Formule 1-team Red Bull vindt dat Max Verstappen zich van zijn meest sportieve kant heeft laten zien in de Grote Prijs van Bahrein. Drie rondes voor het einde van de race nam Verstappen met een inhaalactie de leiding over van Lewis Hamilton, maar hij overschreed daarbij wel de zogeheten ‘track limits’ in bocht 4. Zoals de regels aangeven stond de Nederlander een paar bochten later de eerste plaats weer af aan de Brit.
 1. PSV-icoon Willy van der Kuijlen overleden
  Play

  PSV-icoon Willy van der Kuijlen overleden

 2. Willy van der Kuijlen (1946-2021)
  Play

  Willy van der Kuijlen (1946-2021)