Lewis Hamilton en Max Verstappen.
Volledig scherm
Lewis Hamilton en Max Verstappen. © AFP

Formule 1 bij KPN en VodafoneZiggo, Grand Prix van Zandvoort komende drie jaar live te zien bij NOS

De nieuwe rechtenhouder van de Formule 1, het Scandinavische NENT, heeft een deal gesloten met KPN en VodafoneZiggo. Wie via deze kabelaanbieders de Formule 1 wil zien moet volgend jaar 13,99 euro per maand betalen. De Grand Prix van Zandvoort is de komende drie jaar live bij de NOS te volgen. De omroep heeft bovendien de samenvattingsrechten voor alle andere races bemachtigd.

4 reacties

 • Johannes van de Ven

  1 maand geleden
  Schandalig hoe de jongens die kleur aan het programma gaven aan de kant worden gezet. En een beetje solidariteit van de heren van der Garde en Coronel was ook wel op zijn plaats geweest. Maar ja….centjes. De Ziggo crew heeft F1 mede op de kaart gezet in Nederland door de manier van verslaggeving, trainingen, kwalificatie, race, F1 café etc. Daar had F1 management in de gunning ook wel wat rekening mee kunnen, nee moeten, houden.
 • F Abels

  1 maand geleden
  Hoop dat iedereen zo verstandig is hier niet in te trappen…
 • AH van Dinter

  1 maand geleden
  Ik ga hiervoor nooit betalen voor gemiddeld nog geen één wedstrijd per maand!
 • guus beunis

  1 maand geleden
  ga er echt niet voor betalen,jammer maar helaas
 1. Honda-baas geeft na wereldtitel Verstappen toe: te vroeg uit Formule 1 gestapt

  Hon­da-baas geeft na wereldti­tel Verstappen toe: te vroeg uit Formule 1 gestapt

  Masashi Yamamoto, de man die namens de Japanse motorfabrikant de leiding had over de afdeling die renstal Red Bull van motoren voorzag, vindt dat Honda te vroeg uit de Formule 1 is gestapt. Honda kondigde in 2020 al aan dat het na het seizoen 2021 de koningsklasse van de autosport zou verlaten. Juist in dat laatste jaar bleek de motor zo goed dat Max Verstappen in zijn Red Bull tien races won én als eerste Nederlander de wereldtitel in de Formule 1 veroverde.