‘Held’ Grosjean verdedigt familie tegen inbrekers

Romain Grosjean heeft deze week zijn gezin verdedigd nadat inbrekers zijn woning waren binnen gekomen. De Franse Formule 1-coureur kwam net thuis van de Grand Prix van Canada.

Zijn vrouw, Marion, plaatste gisteren een foto op Instagram van de kapotte deur waardoor de inbrekers het huis in kwamen. ,,Soms worden sporters helden genoemd als ze grootse prestaties leveren. Ik was het daar nooit mee eens. Ze redden de wereld namelijk niet. Vandaag kan ik echter zeggen dat mijn man een sportman én held is.”

Volgens Marion Grosjean raakte niemand gewond en ‘zullen onze kinderen nooit van onze grootste angst weten, dankzij Romain, die niet aarzelde en richting de inbrekers sprong om zijn familie te beschermen.”

,,Ik heb er nooit van gehouden om ons privé leven openbaar te maken, maar helden verdienen het om herkend te worden. En ik woon er met een samen.”

Romain Grosjean
Volledig scherm
Romain Grosjean © AFP
  1. Renault: ‘Geen haast met aanstellen vervanger Ricciardo’

    Renault: ‘Geen haast met aanstellen vervanger Ricciardo’

    Renault heeft geen haast met het zoeken naar een vervanger van Daniel Ricciardo, de Australische coureur die na dit seizoen vertrekt naar McLaren. ,,We moeten eerst weten hoe onze auto het doet in de races en we hebben dit jaar nog geen race gereden. De prestaties van de auto bepalen ook welk type coureur we zoeken", zegt teambaas Cyril Abiteboul tegen Motorsport.com. ,,Dus wil ik de tijd nemen voor we een keuze voor de coureur maken. Dat kan best nog een aantal maanden duren."