In een 'college zaal' vol studenten werd het programma voor de komende Jumbo Racedagen met Max Verstappen gepresenteerd door Humberto Tan en Jumbo CEO Frits van Eerd.
Volledig scherm
In een 'college zaal' vol studenten werd het programma voor de komende Jumbo Racedagen met Max Verstappen gepresenteerd door Humberto Tan en Jumbo CEO Frits van Eerd. © Stephan Tellier

Max Verstappen op praatstoel bij ‘College Tour Jumbo’

Verplichtingen met sponsors of media, ze horen erbij. Max Verstappen werkt ze altijd keurig af, maar de ene keer pakt het leuker uit dan de andere. Voorafgaand aan de Jumbo Racedagen in mei was hij vanmiddag te gast op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.

  1. Fernando Alonso leeft mee met Lewis Hamilton: ‘Coureur is belangrijk maar niet cruciaal in de Formule 1'

    Fernando Alonso leeft mee met Lewis Hamilton: ‘Coureur is belangrijk maar niet cruciaal in de Formule 1'

    Fernando Alonso weet precies hoe Lewis Hamilton zich voelt. Ook de Spanjaard was een periode in zijn carrière bijna niet te verslaan in de Formule 1 en nu wacht hij al negen jaar op een nieuwe zege. Hamilton won 103 races en veroverde zeven wereldtitels, maar ervaart dit seizoen dat hij niet eens voor het podium rijdt. Dieptepunt was wel een ronde achterstand op Max Verstappen in de race op Imola.