Lewis Hamilton
Volledig scherm
Lewis Hamilton © EPA

Mercedes-teambaas Toto Wolff: Lewis Hamilton nog steeds in shock

Lewis Hamilton zwijgt omdat hij geen woorden heeft voor het onrecht dat hem is aangedaan. Dat zegt teambaas Toto Wolff van het Formule 1-team Mercedes over de ‘radiostilte’ die de zevenvoudig wereldkampioen aanhoudt sinds de Grote Prijs van Abu Dhabi. ,,We zijn bij Mercedes nog steeds niet bekomen van de emoties en Lewis het meest van allemaal”, zegt Wolff.

4 reacties

 • Martinus Vermeulen

  5 maanden geleden
  Zonder safetycar zou Lewis de race gewonnen hebben. Die keer dat max een lekke band kreeg zou hij de betreffende race ook hebben gewonnen. Op zich allemaal dus niets bijzonders. Bij eerdere races werden de achterblijvers ook weggehaald voordat de race werd voortgezet. Ook niets bijzonders dus. Dat hier toevallig het wereldkampioenschap een rol speelde doet niets aan die omstandigheden af. M.a.w zuur voor Lewis, maar zo zit het in elkaar. Als je dat niet wilt moet je de regels aanpassen.
 • Bart Termeer

  5 maanden geleden
  Hij of het team hebben gewoon de fout gemaakt om niet naar binnen te gaan . Of het team stond niet paraat met banden of Hamilton heeft er zelf voor gekozen om niet naar binnen te gaan . Als hij wel naar binnen was gegaan dan had Max dus nooit meer kunnen winnen . De vraag is dus : wie heeft dit beslist , het zat al langere tijd niet goed binnen het team . Nu niet huilen .
 • Guus Gijsbers

  5 maanden geleden
  Is toch maar een zielig mannetje Maar hij zal en moet in de publiciteit staan als is het maar negatief klein kind neem je verlies en ga er voor volgend jaar nieuwe races nieuwe kansen
 • Diana Stamps

  5 maanden geleden
  Ik ben ontzettend blij dat Max gewonnen heeft, hij heeft dit gewoonweg verdiend. En ja ik kan me voorstellen dat Lewis hier emotioneel van is. Maar ik ga ervan uit dat Lewis hier hulp bij krijgt, hij kan nou eenmaal niet altijd de touwtjes in eigen hand houden en verliezen hoort ook bij het leven. Geef die jongen hulp dan kan hij verder met zijn leven.