Mercedes ziet af van beroepszaak en feliciteert Verstappen met wereldtitel

VIDEOZe maakten het nog een paar dagen spannend, maar Mercedes ziet toch af van een officieel beroep tegen de gang van zaken bij de laatste Grand Prix van Abu Dhabi. Daardoor weet Max Verstappen het nu helemaal zeker: hij is de wereldkampioen Formule 1 van 2021.

4 reacties

 • Berry

  5 maanden geleden
  Enige en juiste besluit racen hoort op het circuit te worden beslist en niet achter de tafel
 • H D

  5 maanden geleden
  Ik denk dat Mercedes er juist aan doet om af te zien van het hoger beroep. Maar alle partijen kunnen zeker een dialoog starten voor wat betreft vernieuwde regels voor volgend jaar. Bijvoorbeeld dat Masi bepaalde regels wat kan buigen. Dat kan verfrissende uitwerking hebben op een race maar zoals het nu uitpakte kan het dus ook tegen de formule 1 gaan werken.
 • j.a.e Arens

  5 maanden geleden
  Nu nog de auto’s voor de fotoshoot. Als mercedes geen auto’s neerzet dan ook hun constructeurs titel afpakken. Want wat zijn ze toch zielig daar .
 • MWHL Beer-Manders

  5 maanden geleden
  Ik vond het een finale met een vreemde bijsmaak. Ik begrijp de weerstand van Mercedes goed, stel eens voor als het andersom zou zijn geweest. Ik denk dat als je alle pech- en mazzelmomenten van het hele seizoen op een rij zou zetten, dat Max op de 1e plek zou zijn geëindigd.