Ricciardo straalt van geluk in Monza: ‘Ik voelde dat dit eraan zat te komen’

VideoDaniel Ricciardo won voor het eerst sinds de Grand Prix van Monaco in 2018 weer een race in de Formule 1. De Australiër van McLaren glunderde van geluk tijdens zijn interview en gaf het publiek in Monza ook nog wat Italiaanse teksten. 

 1. Buitenlandse media veroordelen ‘onbeschofte actie’ Max Verstappen: ‘Volgend jaar heeft hij Sergio Pérez weer nodig’

  Buitenland­se media veroorde­len ‘onbeschof­te actie’ Max Verstappen: ‘Volgend jaar heeft hij Sergio Pérez weer nodig’

  George Russell schreef gisteren de Grand Prix van Brazilië op zijn naam. Zelfs nu Max Verstappen geen enkele rol van betekenis speelde in de strijd om de winst, is hij wederom het middelpunt in de media. Max Verstappen negeerde namelijk de teamorders om zijn ploeggenoot Sergio Pérez te laten passeren en dat werd breed uitgemeten in de buitenlandse kranten.
 2. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”