ANP
Volledig scherm
© ANP

Sensationeel: Max Verstappen troeft Lewis Hamilton af en begint jacht op wereldtitel vanaf pole

KwalificatieMax Verstappen heeft zich verzekerd van de belangrijkste pole position uit zijn leven. Hij was, toch wel verrassend, veruit de snelste in de kwalificatie in Abu Dhabi. Lewis Hamilton start naast hem. Die heeft wel hardere banden om de race mee te beginnen.

1 reactie

 • Christiaan Pysmennyi

  10 maanden geleden
  Ik hoop echt dat hamilton het voor elkaar krijgt en dat Verstappen nu zijn vuil en onsportief werk van de laatste weken bij hem aan de deur kloppen , want Verstappen verdient het in mijn ogen niet met zijn matco gedrag dit op zijn naam te zetten , ik moet echt niet van hem hebben en dit heeft hij alleen te danken aan zijn gedrag dat mij doet huiveren , en dit gaat hem ook in de toekomst nog zuur opbreken
 1. Bestrafte Sergio Pérez spreekt van ‘miscommunicatie’ en viert zege in ‘beste race ooit’
  5 seconden straf

  Bestrafte Sergio Pérez spreekt van ‘miscommu­ni­ca­tie’ en viert zege in ‘beste race ooit’

  Sergio Pérez won in Singapore zijn tweede Formule 1-race van het seizoen. Na afloop moest hij de feestvreugde even staken, omdat hij zich diende te melden bij de stewards. Na dat bezoekje was de Mexicaan ervan overtuigd dat de overwinning hem niet meer ontnomen zou worden en daarin kreeg hij gelijk. Checo kreeg een reprimande en een tijdstraf van 5 seconden, waarmee P1 van hem bleef.