Toptijden Verstappen en Hamilton afgenomen, Pérez het snelst in slottraining

Vrije training 3Max Verstappen weet dat zijn RB16B klaar is voor de kwalificatie later vanavond. De WK-leider eindigde twee tienden achter teamgenoot Sergio Pérez als derde in de slottraining, maar zag zijn snelste tijd geschrapt worden vanwege track limits. Datzelfde gold voor zijn grote rivaal Lewis Hamilton.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Oppermachtige Hamilton wint in Qatar en hijgt Verstappen in de nek, titelstrijd naar kookpunt
  Poll

  Oppermach­ti­ge Hamilton wint in Qatar en hijgt Verstappen in de nek, titel­strijd naar kookpunt

  Schade beperkt na een gridstraf, met de tweede plaats én een bonuspuntje (snelste ronde) achter de veel te rappe Lewis Hamilton. Ook na Qatar leidt Max Verstappen nog het WK en in Saoedi-Arabië wacht zelfs een eerste (flinterdunne) titelkans. Maar zijn titeluitzicht werd er niet beter op in Qatar, waar Hamilton weer domineerde en Fernando Alonso (40) verrassend mee op het podium mocht.