Volledig scherm
Max Verstappen is niet blij met een plek op de tweede startrij. © EPA

Verstappen: Helemaal niet tevreden

Of Max Verstappen tevreden was met zijn plek op de tweede startrij, de vierde plaats? Hij antwoordde heel stellig. ,,Nee, helemaal niet.” 

Verstappen mopperde na de kwalificatie van de Grote Prijs van Spanje. ,,We komen hierheen met updates en het doel was om het gat met Mercedes te verkleinen. Dat is niet gelukt en daar ben ik helemaal niet blij mee", zei hij voor de camera van Ziggo

Het enige lichtpuntje volgens Verstappen was het verslaan van Charles Leclerc van Ferrari. ,,Tijdens de race zal het erom spannen. Hopelijk kunnen we om het podium vechten.”

Volledig scherm
Max Verstappen. © AFP
Volledig scherm
Max Verstappen. © EPA
  1. Mercedes presenteert op Valentijnsdag nieuwe bolide

    Mercedes presen­teert op Valentijns­dag nieuwe bolide

    Mercedes onthult op Valentijnsdag de bolide waarmee Lewis Hamilton en Valtteri Bottas komend seizoen weer op jacht gaan naar de wereldtitel in de Formule 1. De Duitse renstal, die al jaren de koningsklasse van de autosport domineert, maakte bekend dat de presentatie op 14 februari wordt gehouden. "We zeggen niet dat je je plannen voor Valentijnsdag moet cancelen, maar je zou het waarschijnlijk wel moeten doen...", schrijft Mercedes in een bericht op Twitter.