Vettel eert idool Schumacher met speciaal helmdesign op Nürburgring

In mei van 2006 boekte Michael Schumacher op de Nürburgring zijn laatste overwinning op Duits grondgebied. Landgenoot en bewonderaar Sebastian Vettel is ‘Schumi’ nog altijd niet vergeten en eert zijn grote held dit weekend met een speciaal helmdesign. 

 1. ‘Belachelijke tijdstraf’ kost Hamilton recordzege: ‘Ze proberen me te pakken’

  ‘Belache­lij­ke tijdstraf’ kost Hamilton recordzege: ‘Ze proberen me te pakken’

  Lewis Hamilton toonde geen begrip voor de tijdstraffen die hij kreeg tijdens de Grote Prijs van Rusland en hem zijn recordzege in de Formule 1 kostte. ,,Ik ben er vrij zeker van dat nog nooit iemand zo zwaar gestraft is voor zoiets belachelijk onschuldigs”, foeterde de Brit van Mercedes na afloop van de race op het circuit van Sotsji, die hij van poleposition startte, maar als derde eindigde.
 2. Verstappen acht zich kansrijk op nieuw circuit: ‘Dat kan het interessant maken’
  'Gat wordt kleiner'

  Verstappen acht zich kansrijk op nieuw circuit: ‘Dat kan het interes­sant maken’

  Max Verstappen ziet kansen om het Lewis Hamilton en Valtteri Bottas moeilijk te maken, komende zondag in Portugal. Hij put veel vertrouwen uit zijn goede optreden op de Nürburgring twee weken geleden. ,,Daar hebben we echt vooruitgang geboekt met de Red Bull. Het lijkt er inderdaad op dat het gat met Mercedes steeds kleiner wordt”, zegt de Limburger in een vooruitblik van zijn Formule 1-team.
 3. Strafpunten Hamilton omgezet in boete Mercedes

  Strafpun­ten Hamilton omgezet in boete Mercedes

  De twee strafpunten die Lewis Hamilton bovenop zijn twee tijdstraffen van 5 seconden kreeg in de Grote Prijs van Rusland, zijn omgezet in een boete voor zijn team Mercedes. De internationale autosportfederatie FIA oordeelde na het beluisteren van het radioverkeer dat Hamilton de instructies van de teamleiding volgde. Om die reden zijn de strafpunten op zijn racelicentie geschrapt en in plaats daarvan is Mercedes een boete opgelegd van 25.000 euro.