Jamie Chadwick.
Volledig scherm
Jamie Chadwick. © REUTERS

Winnares W Series in beeld voor Formule 1-test

Jamie Chadwick, de winnares van de W Series, is een stap dichter bij een Formule 1-test. Ze is een van de vier genomineerden voor de Britse BRDC Young Driver of the Year Award, de prijs voor het grootste racetalent van Groot-Brittannië.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Lewis Hamilton over ‘bud­get-ga­te’: ‘We zagen Red Bull elk weekend of om het weekend met upgrades komen’

  Lewis Hamilton over ‘bud­get-ga­te’: ‘We zagen Red Bull elk weekend of om het weekend met upgrades komen’

  Lewis Hamilton vindt dat teams die het budgetplafond in de Formule 1 overschrijden gestraft moeten worden. Volgens nog onbevestigde berichten zouden twee renstallen afgelopen jaar meer hebben uitgegeven dan de maximaal toegestane 145 miljoen dollar voor de bouw en ontwikkeling van hun raceauto’s. Red Bull, het team van wereldkampioen Max Verstappen, wordt genoemd als een van de twee ploegen.