Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP / ANP

Supermarkten geven hoogste kortingen in jaren

GeldWie boodschappen doet, kan bij de supermarkten gemiddeld 35 procent goedkoper uit zijn door kortingen. Uit een onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat de aanbieding ‘1+1 gratis’ het meest voorkomt.

6 reacties

 • van Haaren

  7 dagen geleden
  Wat een onzin. Vandaag aanbieding Bolletje Knack. In de “aanbieding “ 1+1 voor € 2.49. Voorheen € 1.98 ( ook actie) 1 tomaat voor “ slechts €0,49. Zuivel is ondertussen vloeibaar “Goud”
 • Max Jonkers

  7 dagen geleden
  Er klopt niets van! De prijzen zijn de laatste weken enorm omhoog gegaan. Tevens zijn de producten 1+1 in Duitsland tegen dezelfde normale prijs. Cola is na de tweede invoering afgeschaft 2016 ivm millieu wederom duurder geworden. Hier 1.89 1.5 l en duitsland 1.79 voor 2l (1.34 a1.5l) Het zijn afspraken van de supermarkten onderling. De Afm kijkt en doet niet veel.
 • Miep Hesemans

  7 dagen geleden
  Dat zal wel kloppen 1+1 gratis maar als alleen staande oudere zoals er zoveel zijn, hebben daar niks aan kan want 4 dagen hetzelfde eten hoeft ook voor mij niet.
 • R Schoenmakers

  1 week geleden
  1+1 gratis is niets anders dan de werkelijke prijs dat een product eigenlijk zou moeten kosten in het land van kunstmatig opgedreven prijzen. Dat heeft het programma " Keuringsdienst van waarde:" ons al een haarfijn uitgelegd. Vooral bij drogisterijketens is dit het hele jaar door duidelijk zichtbaar.
 • J van Wijck

  1 week geleden
  Kortingen worden gegeven op de zon A-merken. Dan wordt hoofdrekenen en vergelijken met de (altijd goedkopere) huismerken zeker zinnig. Hierbij wel letten op kwaliteit en/of verdunning. Bij vloeibare schoonmaak- en wasmiddelen kan het gebeuren dat je heel duur water koopt.