Tijdens een workshop in het kader van de Kinderboekenweek met thema: ‘En toen?’ graven kinderen dinosaurusbottten op tijdens een bijeenkomst in de bibliotheek in Nuenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens een workshop in het kader van de Kinderboekenweek met thema: ‘En toen?’ graven kinderen dinosaurusbottten op tijdens een bijeenkomst in de bibliotheek in Nuenen. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Aandacht voor dino’s in kinderboekenweek

NUENEN/GELDROP/MIERLO - Ruim 22 kinderen van 4 tot en met 8 jaar leerden gistermiddag over dino’s tijdens de workshop Mad science presenteert! Dino’s! Bibliotheek Dommeldal houdt deze en andere workshops in het kader van de Kinderboekenweek in Nuenen en haar vier andere vestigingen.

  1. Nuenense Kickbokser Robbie Hageman in seizoen 2 Kamp van Koningsbrugge: ‘Het was niet zoals ik had verwacht’

    Nuenense Kickbokser Robbie Hageman in seizoen 2 Kamp van Konings­brug­ge: ‘Het was niet zoals ik had verwacht’

    NUENEN - Kickbokser Robbie Hageman (30) uit Nuenen doet mee aan het televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge. Daarin volgen deelnemers de commando-opleiding van The Special Forces, een van de zwaarste opleidingen ter wereld. Hageman zou dit jaar zijn terugkeer in de ring maken nadat in 2019 een hersentumor was ontdekt. Helaas bleek afgelopen zomer dat de tumor terug is gegroeid.