Verslaggeefster Vivianne van Bijsterveld (links) en haar vriendin Femke showen hun hoofdgerecht: Diamanthaas en croute, zoete aardappelfriet met rozemarijn, mandarijn karamelsaus
Volledig scherm
PREMIUM
Verslaggeefster Vivianne van Bijsterveld (links) en haar vriendin Femke showen hun hoofdgerecht: Diamanthaas en croute, zoete aardappelfriet met rozemarijn, mandarijn karamelsaus © vivianne van bijsterveld

Achter de potten en pannen om het lekkerste gerecht van Mierlo te koken; ‘Braadpan! Garde! Oven 20 minuten op 220 graden!’

MIERLO - Maar liefst 138 mensen schuifelen zaterdagavond de keuken in om mee te doen aan Heel Mierlo Kookt. Ook verslaggeefster Vivianne van Bijsterveld en vriendin Femke koken mee uit een verrassingsbox. ‘Waarom doe ik dit?’  

  1. Rolschaatsmeiden starten kledinglijn om geld op te halen: 'Willen in Italië gaan trainen'
    Play

    Rolschaats­mei­den starten kleding­lijn om geld op te halen: 'Willen in Italië gaan trainen'

  2. Na 30 jaar in Nederland moet Bart uit België staatsexamen doen
    Play

    Na 30 jaar in Nederland moet Bart uit België staatsexa­men doen