De politie heeft zaterdagavond een automobilist aangehouden die ervan wordt verdacht onder invloed een ongeluk te hebben veroorzaakt op de A67 bij Mierlo.
Volledig scherm
De politie heeft zaterdagavond een automobilist aangehouden die ervan wordt verdacht onder invloed een ongeluk te hebben veroorzaakt op de A67 bij Mierlo. © Dave Hendriks/Fotopersburo Bert Jansen

Automobilist aangehouden na auto-ongeluk op de A67 bij Mierlo

MIERLO - Na een ongeval op de A67 bij Mierlo zaterdagavond, heeft de politie een automobilist aangehouden. De bestuurder wordt ervan verdacht onder invloed in de auto te zijn gestapt en het ongeluk te hebben veroorzaakt. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.