Bewoners Jeanne Weel, Truus Verhoeven en Tina Klep (vlnr) van het Oog van Nuenen slaan alarm omdat hun adressen niet zijn te vinden voor bijvoorbeeld ambulancediensten.
Volledig scherm
Bewoners Jeanne Weel, Truus Verhoeven en Tina Klep (vlnr) van het Oog van Nuenen slaan alarm omdat hun adressen niet zijn te vinden voor bijvoorbeeld ambulancediensten. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Bewoners: ambulance blijft dwalen in het Oog van Nuenen

NUENEN - Als elke seconde telt, zoeken ambulances zich nog regelmatig suf in het Oog van Nuenen. Bewoners van de appartementen rondom het plein waarschuwen dat het een keer gruwelijk verkeerd afloopt en eisen één straatnaam en een logische nummering.

  1. Geen alcoholverkoop meer na acht uur 's avonds, hoe doen winkels dat? 'De koelingen gaan letterlijk op slot’

    Geen alcoholver­koop meer na acht uur 's avonds, hoe doen winkels dat? 'De koelingen gaan letterlijk op slot’

    EINDHOVEN - Supermarkten mogen vanaf vandaag na acht uur 's avonds geen alcohol meer verkopen. Dat heeft het kabinet besloten in de hoop dat het aantal besmettingen op thuisfeestjes zal verminderen. Deze regel geldt ook voor avondwinkels en diensten die eten en dranken thuis bezorgen. Het wordt dan, als het goed is, onmogelijk om na acht uur ergens een biertje of wijntje op de kop te tikken. Hoe gaan winkels dat voor elkaar krijgen?