Poitie-onderzoek bij de  begraafplaats in Mierlo nadat de monumenten en graven werden beklad met hakenkruis, onsamenhangende teksten en letters.
Volledig scherm
PREMIUM
Poitie-onderzoek bij de begraafplaats in Mierlo nadat de monumenten en graven werden beklad met hakenkruis, onsamenhangende teksten en letters. © Bert Jansen

Buurt over bekladder oorlogsgraven in Mierlo: ‘Alle muren in de woonkamer waren ondergespoten’

MIERLO – De man die wordt verdacht van het bekladden van de oorlogsgraven in Mierlo is volgens de buurt een kluizenaar. Hij wordt omschreven als vriendelijk, eenzaam, maar met momenten ook paranoïde en in de war: „Mensen veroordelen hem meteen, maar hij heeft gewoon hulp nodig.”

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.