PREMIUM
Chef van het jaar Bahadoer gaat voor derde Michelin-ster: ‘Elke dag weer, elke dag gas erop!’
NUENEN - Tweesterrenchef Soenil Bahadoer van De Lindenhof in Nuenen is uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2020. ‘Gewoon elke dag gas erop’.
Hij praat gewoonlijk al tamelijk snel, maar zo vlak nadat bekend is gemaakt dat hij zich Chef van het Jaar mag noemen, struikelt hij bijna over zijn woorden. ,,Ik ben zo ont-zet-tend trots, man, dat wil je niet weten. Trots op mijzelf ja, maar vooral op het hele team, alle mensen waar ik mee samenwerk. Dankbaar ben ik ze”, aldus Bahadoer.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & Eten
Koud water of kokend water? Zo kook je je aardappelen het best
Eet jij vaak aardappelen? En hoe maak jij ze dan klaar? De een doet het met kokend water, de ander zet ze met koud water op. Experts geven hun adviezen voor het goed klaarmaken van de pieper. -
VIDEO
Koken op het altaar met sterrenchef Soenil Bahadoer
DEN BOSCH - Soenil Bahadoer, eigenaar en chef van 2 sterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, kookte een aantal dagen in een pop up-restaurant in Den Bosch. Inspiratiebron? Vincent van Gogh. Kunstredacteur Rob Schoonen mocht even meekoken. -
Tachtig procent van de Europese automobilisten kent dit waarschuwingssymbool niet
Waarschuwingssymbolen in de auto die aangeven dat er iets mis is, kunnen in de loop van de tijd veranderen, vooral wanneer de techniek aan boord verandert. De opkomst van hybrides en elektrische auto's kan voor een hoop verwarring zorgen. -
Dit is de beste chef van het jaar: ‘Hij legt zijn energie en opgewektheid in gerechten’
Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. De Brabantse kok verwerkt zijn ‘energie en opgewektheid’ in zijn gerechten, aldus de redactie van de bekende culinaire gids. -
PREMIUMRecensie
Chef De Lindehof in Nuenen is een ware smaakkunstenaar
NUENEN - De Lindehof in Nuenen van chef Soenil Bahadoer heeft twee Michelinsterren en wij zijn benieuwd naar zijn culinaire reputatie. Na afloop kunnen we concluderen dat alles klopt. Wat een avond! Beoordeling: 9,8.
-
PREMIUM
Diamanten paar Cor en Harry woonde eerst in een kippenkooi: ‘We zijn eigenlijk met niks begonnen’
SOMEREN-HEIDE - Ontelbare keren lagen Cor en Harry vol geluk naast elkaar. Maar ook twee keer zonder geluk en onbedoeld: ,,Toen we naast elkaar fietsten en zij rechts riep en links bedoelde, en toen ik haar rollator duwde en de wielen blokkeerden.” -
PREMIUM
Altijd maar reizen voor je werk, is dat nou wel zo leuk? ‘Moest wel eens een verjaardag van mijn kind missen’
Elke dag na je werk naar huis, dat is niet voor iedereen de realiteit. Deze drie Nederlanders waren soms vaker onderweg dan thuis. Hoe is het om veel te reizen voor je baan en hoe gaat het thuisfront daarmee om? -
Litouwse gastheer restaurant De Lindehof Nuenen uitgeroepen tot sommelier van het jaar
AMSTERDAM/NUENEN - De Litouwse gastheer Edgaras Razminas (31) van toprestaurant De Lindehof in Nuenen is maandag tijdens de Proefschrift Restaurant Awards uitgeroepen tot sommelier van het jaar.