De kruising van de Opwettenseweg met het Wettenseind in Nuenen. Over laatstgenoemde weg komt, een eind verderop in oostelijke richting, een ontsluitingsweg voor het zuidelijke deel van Nuenen-West.
Volledig scherm
PREMIUM
De kruising van de Opwettenseweg met het Wettenseind in Nuenen. Over laatstgenoemde weg komt, een eind verderop in oostelijke richting, een ontsluitingsweg voor het zuidelijke deel van Nuenen-West. © ED

De bouw van Nuenen-West kan definitief door, nu de politiek eindelijk akkoord is met het verkeersplan

NUENEN - De woningbouw in Nuenen-West kan definitief doorgaan. Nu de gemeenteraad heeft ingestemd met het wegenplan voor de nieuwbouwwijk, valt de dreiging van een bouwstop én miljoenenverlies voorgoed weg.

  1. Wat vertelde Ben in 1960 over de nieuwe stadsschouwburg voor Eindhoven?

    Wat vertelde Ben in 1960 over de nieuwe stads­schouw­burg voor Eindhoven?

    EINDHOVEN - In oktober 1960 bracht een Belgisch toneelgezelschap een bezoek aan Kunstcentrum Eindhoven. Op de foto geeft Ben Ullings uitleg over een maquette van de toekomstige stadsschouwburg waarvan Ullings ook de eerste directeur zou worden. Wie weet er meer over dit bezoek, het Kunstcentrum of Ben Ullings te vertellen, we horen het graag via d.hoekstra@ed.nl. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.