Het huidige college van B en W van Geldrop-Mierlo. Vlnr: Peter Looijmans, gemeentesecretaris Nick Scheltens, burgemeester Jos van Bree, Rob van Otterdijk, Hans van de Laar en Marc Jeucken.
Volledig scherm
Het huidige college van B en W van Geldrop-Mierlo. Vlnr: Peter Looijmans, gemeentesecretaris Nick Scheltens, burgemeester Jos van Bree, Rob van Otterdijk, Hans van de Laar en Marc Jeucken. © gemeente Geldrop-Mierlo

Drie wethouders Geldrop-Mierlo willen wel door, maar wat wil de kiezer?

GELDROP-MIERLO  - Natuurlijk, allemaal willen ze eerst afwachten wat de kiezers gaan zeggen, maar mocht het zo lopen dan willen drie van de vier huidige wethouders best nog vier jaar verder. De gemeenteraadsverkiezingen zijn volgend jaar op 16 maart. 

  1. Grote opkomst bij uitvaarten verongelukte tieners: ‘Jezus zal snel alles van Vespa’s weten’
    PREMIUM
    video

    Grote opkomst bij uitvaarten verongeluk­te tieners: ‘Jezus zal snel alles van Vespa’s weten’

    NUENEN/EINDHOVEN - Onder enorme belangstelling is vrijdagmiddag in Gerwen afscheid genomen van Anthony Verstappen, de zestienjarige bestuurder van de auto die vorig weekend ‘s nachts frontaal en met hoge snelheid op een ambulance botste in Helmond. Tegelijkertijd werd in Woensel afscheid genomen van Levi (15). Ook daar verzamelden zich honderden familieleden en vrienden.