Een productiehal met spuitgietmachines van DPI in Geldrop.  Kunststof wordt onder hoge druk ingespoten in een matrijs met de vorm van het gewenste product. Een robot haalt de producten uit de matrijs en plaatst ze op de  band.
Volledig scherm
PREMIUM
Een productiehal met spuitgietmachines van DPI in Geldrop. Kunststof wordt onder hoge druk ingespoten in een matrijs met de vorm van het gewenste product. Een robot haalt de producten uit de matrijs en plaatst ze op de band. © DPI

Geldropse spuitgieter voor Tiger en Maxi-Cosi komt in Belgische handen

GELDROP - De band tussen de plastic Tiger accessoires voor toilet en badkamer en de Geldropse spuitgietproducent DPI is definitief verbroken. DPI, bakermat van de Tiger-haakjes, is door eigenaar Coram verkocht aan de Belgische Euronyl Plastics Group.

  1. Zelfrijdende auto geeft cardiologen Catharina Ziekenhuis inzicht in beste dottermethode
    PREMIUM

    Zelfrijden­de auto geeft cardiolo­gen Catharina Ziekenhuis inzicht in beste dotterme­tho­de

    EINDHOVEN - De bedenkers hadden het waarschijnlijk niet kunnen verzinnen, maar de kennis achter de zelflerende en zelfrijdende auto maakt een einde aan een verhitte discussie onder cardiologen. Want moet er nu wel of niet een fikse doorstroming in een kransslagader zijn om een vernauwing te meten? Rekenmethodes die zelfrijdende auto’s ook gebruiken, gaven het antwoord: ‘Ja, dat moet’.