Volledig scherm
PREMIUM
De A67 bij Geldrop richting Eindhoven. © -

Gemeenten: Maak A67 deels vierbaans bij Geldrop

GELDROP - Verbreding van de A67 tussen Eindhoven en Venlo naar twee keer drie stroken is een prima plan. Maar vooral een oplossing voor de flessenhals bij Geldrop is cruciaal. En dat zou twee keer vierbaans betekenen.

Een boodschap van die strekking hebben alle gemeenten die grenzen aan de A67 tussen Eindhoven en Venlo en de waterschappen laten horen aan de programmaraad A67. Mede op basis van een advies van deze raad neemt de minister op 21 november een besluit over hoe de problemen op de A67 worden aangepakt. In de programmaraad zitten vertegenwoordigers van de gemeenten Eindhoven, het regionale overlegorgaan MRE, het ministerie, de Technische Universiteit Eindhoven, Brainport en het (regionale) bedrijfsleven.

  1. Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaarden bij pinautomaten
    PREMIUM

    Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaar­den bij pinautoma­ten

    DEN BOSCH - Drie jonge Roemenen hebben volgens het Openbaar Ministerie (OM) zeker 26 keer hoogbejaarde mensen overvallen bij pinautomaten. Ze maakten honderden euro’s per keer buit. Een advocaat had een opvallend betoog: zijn cliënt kan er niks aan doen, want is als Roma opgevoed met het idee dat misdaad mag. Dat zei de advocaat vrijdagochtend bij de rechtbank in Den Bosch, tijdens een voorbereidende zitting.