De doelman van Nuenen, Jeroen Keeris, werkt als perschef bij Helmond Sport. Zijn elftal moet woensdagavond tegen zijn 'werkgever' spelen.
Volledig scherm
PREMIUM
De doelman van Nuenen, Jeroen Keeris, werkt als perschef bij Helmond Sport. Zijn elftal moet woensdagavond tegen zijn 'werkgever' spelen. © Rene Manders/DCI Media

Helmond Sport-perschef verandert voor even in ‘spion’ van Nuenen: ‘Ze kunnen hun borst natmaken’

HELMOND/NUENEN - Overdag werkt hij op kantoor bij Helmond Sport, ’s avonds is hij keeper van Nuenen. Of Jeroen Keeris (24) woensdagavond in gewetensnood verkeert als hij het mét Nuenen opneemt tégen de profclub waar hij sinds april werkt? ,,Ze kunnen hun borst natmaken.”

 1. Nieuw gebouw voor de Eindhovense GG en GD dus hakte de wethouder een boom om

  Nieuw gebouw voor de Eindhoven­se GG en GD dus hakte de wethouder een boom om

  EINDHOVEN - Een nieuw gebouw voor de Geneeskundige- en Gezondheidsdienst (GG en GD) in Eindhoven. In 1959 hakt toenmalig wethouder Van Lieshout een boom om om plaats te maken voor de nieuwbouw. Op de achtergrond kijkt burgemeester Van Rooy toe. Wie was er bij destijds, heeft bij de GG en GD gewerkt of was er patiënt? Het ED komt graag met u in contact. Reageren kan via d.hoekstra@ed.nl. Na de vakantie keert deze rubriek begin september weer terug.
 2. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’