Uitgebreid sporenonderzoek vorig jaar februari bij een chalet op 't Wolfsven in Mierlo. In het huisje werd een dode Eindhovense vrouw gevonden.  De verdachte staat vandaag voor de rechter.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitgebreid sporenonderzoek vorig jaar februari bij een chalet op 't Wolfsven in Mierlo. In het huisje werd een dode Eindhovense vrouw gevonden. De verdachte staat vandaag voor de rechter. © Fotopersburo Bert Jansen/Sem van Rijssel

Helmondse zwerver vandaag voor rechter voor wurg-moord in Mierlo

DEN BOSCH - De meeste zwervers schudden vrij simpel een prachtverhaal uit hun mouw. Maar een 38-jarige geboren Helmonder zal toch moeten praten als Brugman wil hij vandaag wegkomen van een moordbeschuldiging. Zijn dna zit op de shawl waarmee een Eindhovense vrouw in een Mierlose vakantiewoning is gewurgd.

  1. Zieke kickbokser Robbie Hageman zamelt geld in voor Nicky (37) die óók kanker heeft: heel snel dure behandeling nodig
    PREMIUM

    Zieke kickbokser Robbie Hageman zamelt geld in voor Nicky (37) die óók kanker heeft: heel snel dure behande­ling nodig

    EINDHOVEN - Nicky van Meegen (37) uit Eindhoven vecht al meer dan 3,5 jaar tegen borstkanker. Inmiddels heeft ze er 71 chemokuren opzitten. Tweevoudig wereldkampioen kickboksen Robbie 'the Rabbit’ Hageman, die zelf een hersentumor heeft, schiet haar te hulp met een online veiling om geld in te zamelen. Dat heeft ze heel snel nodig, voor haar behandeling in Duitsland.