Uitgebreid sporenonderzoek vorig jaar februari bij een chalet op 't Wolfsven in Mierlo. In het huisje werd een dode Eindhovense vrouw gevonden.  De verdachte staat vandaag voor de rechter.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitgebreid sporenonderzoek vorig jaar februari bij een chalet op 't Wolfsven in Mierlo. In het huisje werd een dode Eindhovense vrouw gevonden. De verdachte staat vandaag voor de rechter. © Fotopersburo Bert Jansen/Sem van Rijssel

Helmondse zwerver vandaag voor rechter voor wurg-moord in Mierlo

DEN BOSCH - De meeste zwervers schudden vrij simpel een prachtverhaal uit hun mouw. Maar een 38-jarige geboren Helmonder zal toch moeten praten als Brugman wil hij vandaag wegkomen van een moordbeschuldiging. Zijn dna zit op de shawl waarmee een Eindhovense vrouw in een Mierlose vakantiewoning is gewurgd.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.