Nuenen liep uit om de laatste eer te brengen aan zanger Mark Elbers, ook bekend als de Nuenense Elvis.
Volledig scherm
PREMIUM
Nuenen liep uit om de laatste eer te brengen aan zanger Mark Elbers, ook bekend als de Nuenense Elvis. © DCI Media

Hoed af en vaarwelbloemen bij afscheid van volkszanger Mark Elbers: ‘Hij was een mooi mens’


NUENEN - Het café zat vol bij de live uitzending van de uitvaartdienst van Mark Elbers. Na afloop stonden honderden mensen langs de straat naar de rouwstoet te kijken.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 1. Brieven | In Someren hart open zetten voor mensen | Stop bouw 900.000 luchtkastelen en doe echt iets...
  LEZERSBRIEVEN

  Brieven | In Someren hart open zetten voor mensen | Stop bouw 900.000 luchtkaste­len en doe echt iets...

  Ik kan niet nalaten mijn stem te laten horen na het bericht over de brand in groepsaccommodatie De Hoof in Someren (ED 25-4). Hierin wordt vermeld dat de brand zeer waarschijnlijk verband houdt met het feit dat op dit adres binnenkort een groep asielzoekers gehuisvest zal worden. Deze mensen hebben huis en haard verloren en hebben recht op een menswaardige opvang. Ik sluit me aan bij burgemeester Blok en andere bewoners in Someren die geschokt zijn door deze gebeurtenis in hun dorp. Veel waardering heb ik voor al die mensen die hun hart en hun dorp open zetten voor mensen die een plek zoeken om tot rust te komen. Zij zijn broodnodig in onze samenleving! Zuster Toos Knijff is huisoverste Missiezusters Franciscanessen Asten