In Nuenen zijn vijf jaar geleden bijenveldjes geplaatst door IVN, zoals aan de Putterlaan. Op de foto staan acht beheerders: Regina Oors, Riekje Jouvenaz, Rob Tack, Tineke en Harm Brouwer, Marie-Jose Knegtel, Paula van Agt en Marianne Niemantsverdriet (vlnr).
Volledig scherm
In Nuenen zijn vijf jaar geleden bijenveldjes geplaatst door IVN, zoals aan de Putterlaan. Op de foto staan acht beheerders: Regina Oors, Riekje Jouvenaz, Rob Tack, Tineke en Harm Brouwer, Marie-Jose Knegtel, Paula van Agt en Marianne Niemantsverdriet (vlnr). © Sem Wijnhoven/DCI Media

In Nuenen bestaan de bijenveldjes vol bloemen vijf jaar: ‘Het is géén pluktuin!’

NUENEN – In Nuenen hebben bijen en vlinders sinds vijf jaar meer plek om te smullen van bloemen. Het IVN toverde gazons om in veldjes vol biodiversiteit.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.