Pieter Huijbregts (72) en Valerie Nolte (28) op de plek waar hun Vrije Volkshuisvesting snel gebouwde woningen wil gaan verhuren aan middeninkomens: in de Kloostertuin in Nuenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Huijbregts (72) en Valerie Nolte (28) op de plek waar hun Vrije Volkshuisvesting snel gebouwde woningen wil gaan verhuren aan middeninkomens: in de Kloostertuin in Nuenen. © DCI Media

In Nuenen is een oplossing bedacht voor de woningnood onder starters en senioren: huurwoningen speciaal voor hen

NUENEN - Starters en senioren vinden maar moeilijk betaalbare woningen. Vrije Volkshuisvesting in Nuenen heeft een oplossing bedacht: zij wil snel gebouwde woningen gaan verhuren aan middeninkomens.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”