Volledig scherm
PREMIUM
Michelle Miracle is tovert het kasteel om tot verblijfplaats voor de kerstman. © Foto van de Meulenhof/Kees Martens

Kasteel Geldrop omgetoverd tot verblijfplaats voor de kerstman

GELDROP - De kerstman neemt dit jaar zijn intrek in kasteel Geldrop. Op 22 december kan hij worden bezocht in een magische omgeving.

Kasteel Geldrop wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot verblijfplaats van de Kerstman. Michelle Miracle heeft een evenementenbureau en gaat de metamorfose uitvoeren. „In Nederland wordt er vaak alleen een kerstboom gezet”, zegt Michelle Miracle (34). Ze is Amerikaanse, maar woont al lang in Nederland. „In Amerika is kerst een magisch gebeuren en wordt er veel werk gemaakt van de versiering van huis en tuin. Als kind ga je ieder jaar met de Kerstman op de foto en geloof je heilig in de Kerstman.”

  1. Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaarden bij pinautomaten
    PREMIUM

    Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaar­den bij pinautoma­ten

    DEN BOSCH - Drie jonge Roemenen hebben volgens het Openbaar Ministerie (OM) zeker 26 keer hoogbejaarde mensen overvallen bij pinautomaten. Ze maakten honderden euro’s per keer buit. Een advocaat had een opvallend betoog: zijn cliënt kan er niks aan doen, want is als Roma opgevoed met het idee dat misdaad mag. Dat zei de advocaat vrijdagochtend bij de rechtbank in Den Bosch, tijdens een voorbereidende zitting.