Geldrop, Jacqueline Aberson ving een gewonde kraai op, maar dat mag niet. Iemand tipte de dierenpolitie en die haalde kraai Steffi zonder pardon bij haar weg.
Volledig scherm
PREMIUM
Geldrop, Jacqueline Aberson ving een gewonde kraai op, maar dat mag niet. Iemand tipte de dierenpolitie en die haalde kraai Steffi zonder pardon bij haar weg. © Rene Manders/DCI Media

Kraai Steffi mocht niet bij Geldropse blijven om te revalideren: ‘Ik heb toch niks verkeerd gedaan?’

GELDROP - Kraai Steffi brak haar vleugel en de Geldropse Jacqueline Aberson ontfermde zich over haar. Maar na vijf maanden stond de dierenpolitie op de stoep en Steffi werd zonder pardon afgevoerd. Een wild dier thuis houden mag niet in Nederland. 

  1. Aaihonden brengen lang vervlogen herinneringen boven

    Aaihonden brengen lang vervlogen herinnerin­gen boven

    EINDHOVEN/GELDROP - Een reus van een hond en vier kleintjes kregen de bewoners van het Eindhovense Engelsbergen vorige week op bezoek. De Geldropse honden vormen de aaihondengroep die de senioren, die intensieve zorg nodig hebben, een leuke middag bezorgden. Ze lieten zich aaien, knuffelen en kropen op schoot. Ze toverden een glimlach op de gerimpelde gezichten en maakten verhalen los over de huisdieren die de bewoners ooit gezelschap hebben gehouden.